Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Mavi Gök Yeşil Bayrak Projesi

Mavi Gök Yeşil Bayrak Projesi

50.Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu Mavi Gök Yeşil Yaprak adlı proje için okul olarak çevre sorunları ve bunların çözümü için Belediye Başkanlığı’na  yazılacak en güzel mektup yarışması düzenlenmiştir.

Bu yarışma sonucunda 6/A sınıfından Şule YAĞMUR’un yazmış olduğu mektup birinci seçilip Belediye Başkanlığına  gönderilmiştir.

Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK bu mektuba istinaden 50.Yıl İlköğretim Okuluna  ziyarette bulunup etkinliği düzenleyen okul personeli ve mektubu yazan öğrenci ile görüşmelerde bulundu

Başkan Işık ;mektupta yazılan çevre sorunlarını dile getirerek bunların en kısa zamanda çözülmesi için Belediye olarak üzerine düşen görevleri yerine getireceğini söylemiştir.

Bu doğrultuda okulun çevresinin ağaçlandırılmasıyla çevre düzenlemelerine başlanmış bulunmaktadır.

22:05, 29.07.2010