Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan IŞIK Yeniden Aday

Başkan IŞIK Yeniden Aday

AK Parti'nin, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerdeki Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı dahil ilçe belediye başkan adayları belli oldu.

AK Parti Gene Merkez'de belediye başkan adaylarının açıklandığı toplantıya Kayseri'yi temsilen, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer ile İl Başkanı Ömer Dengiz ve ilçe başkanları katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in Ankara'da yaptığı açıklamaya göre, Kayseri'nin ilçelerinden Akkışla Belediye Başkan adayı Ali Ergül, Bünyan Belediye Başkan adayı Şinasi Gülcüoğlu, Develi Belediye Başkan adayı Mehmet Cabbar, Felahiye Belediye Başkan adayı Vural Coşkun, Hacılar Belediye Başkan adayı Doğan Ekici, İncesu Belediye Başkan adayı Zekeriya Karayol, Kocasinan Belediye Başkan adayı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç, Özvatan Belediye Başkan adayı Nasip Aksoy, Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Yusuf Kemal Altıparmak, Sarıoğlan Belediye Başkan adayı Ali Taştan, Sarız Belediye Başkan adayı Ömer Akpınar, Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Palancıoğlu, Tomarza Belediye Başkan adayı Fahrettin IŞIK, Yahyalı Belediye Başkan adayı Esat Öztürk ve Yeşilhisar Belediye Başkan adayı Abdulkadir Akdeniz oldu.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK şunları söyledi;

"Beni yeniden aday gösteren herkese çok teşekkür ederim. Aynı şevk ve heyecanla yolumuza devam edeceğiz. Amacımız kimse ile kavga etmek değil, hizmet üretmektir. Yaptıklarımız ortadadır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Şimdi görev Tomarzalı hemşerilerimizdedir. Eğer bizlere görev verirlerse Tomarza için aşkla şevkle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Tomarzalı hemşerilerimi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Hayırlı uğurlu olsun."

21:28, 21.01.2014