Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan IŞIK Yeni Atanan Kaymakam ALTUN 'u Ziyaret Etti

Başkan IŞIK Yeni Atanan Kaymakam ALTUN 'u Ziyaret Etti

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık ile birlikte Belediye Encümenleri  Yakup Höbek, Osman Durmiş, Ali Özcan, Ahmet Heybet ve Tomarza Ak Parti İlçe Başkanı Davut Şahin ilçeye yeni atanan Tomarza Kaymakam Vekili Yusuf Altun’u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

İlçe Belediye Başkanı Işık, bizlere ihtiyaç duyduğunuz her konuda sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaklarını açıklayarak ilçemize böylesine genç ve hizmet aşkı ile dolu bir kaymakamla mesai yapmamız bizleri de ayriyeten memnun etmiştir dedi.

İlçe Kaymakamı Altun ise bu hoş ziyaretten çok memnun olduğunu ve en kısa zamanda iadeyi ziyarette bulanacağını açıklayarak bu güzel temennilerinden dolayı Başkan Işık’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

21:12, 14.01.2014