Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan IŞIK 'ın Yeni Yıl Mesajı

Başkan IŞIK 'ın Yeni Yıl Mesajı

"Değerli hemşehrilerim; Geride bıraktığımız 2013 yılı içerisinde, sizlere hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. İnsanlarımızın yaşam standardını yükseltmek, karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmak amacıyla, hizmetlerimizde katılımcı bir anlayış sergiledik. Düzenlediğimiz köy, mahalle ve esnaf gezileriyle sorunları birinci ağızdan dinleyerek ortak çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunduk. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ile Tomarzamızın adına yakışır, ilçe gelişimine katkı sağlayacak önemli hizmetler gerçekleştirdik. Hizmet etmekten gurur duyduğumuz Tomarza halkının yaşam standartlarını hak ettiği düzeye yaklaştırabilecek şekilde sürdürdüğümüz hizmet yarışına girişimizin 5. yılına ulaşmışken, yaptıklarımızı asla yeterli görmüyoruz. Bunun için 2014 yılında daha çok çalışacağız, daha büyük başarılara imza atacağız. Bu bağlamda, 2014 yılında gelişmiş ve refah içinde bir Tomarza için halkımızın emrinde olduğumu belirtmek istiyor, sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu yeni bir yıl geçirmelerini diliyorum."

Fahrettin IŞIK
Tomarza Belediye Başkanı