Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Akkaya Çiftinin Evleri Hızla Tamamlanıyor

Akkaya Çiftinin Evleri Hızla Tamamlanıyor

Evlerinde çıkan yangın sonucu 3 çocuğunu kaybederek Üçkonak köyüne dönen ancak maddi imkansızlıklardan dolayı çadırda yaşamak zorunda kalan Akkaya çiftine Belediyemiz sahip çıkarak onlar için sıcak bir ev sözü verilmiş ve hiç vakit kaybetmeden ev inşaatına başlanmıştı.

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK'ın bizzat kendisinin ilgilendiği ve sık sık denetlediği ev inşaatı hızla devam etmekte olup kısa sürede yapımının tamamlanması planlanıyor.

Başkan IŞIK konu ile ilgili yaptığı açıklama; "Yapmış olduğumuz inşaat bir ev 'den ziyade iki insanın yeniden hayata tutunmasını, umutla bakmasını sağlamaktı. Başlarına gelen çok üzücü bir olayın ardından memleketine geri dönen bu çiftimize çocuklarının acısını unutturamazdık ama en azından onların sıcak bir evde yeniden hayata tutunmasını sağlayabiliriz düşüncesi ile yola çıktık kısa bir sürede onlar için bir ev inşa ettik. Yardımlarımız bununla sınırlı kalmayıp aileyi sık sık ziyaret edip sorunlarını elimizden geldiğince gidermeye çalışacağız. Çünkü bizim rotamız vicdanımızdır..." dedi.

Akkaya çifti ise "Bizim için hayal olan bu güzel evi yapan Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK 'a çok teşekkür ederiz." diyerek mutluluklarını belirttiler...

22:23, 03.11.2013