Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Asfaltlama Çalışmaları

Asfaltlama Çalışmaları

Tomarza İlçesi içerisinde yaklaşık 8 km.’lik yolun yeniden standartlara uygun bir şekilde sıfırdan asfalt yapmak için daha önceden çalışmalara başlamıştı. Çarşamba günü itibari ile dolgusu yapılan genişletilen 5 km.’lik Sarımehmetli yolu ve Kurtuluş Mahallesinin içerisinde bulunan yaklaşık 3 km.’lik ana yolların asfalt dökme çalışmaları başladı. Daha önceden asfalt mıcır stoku yapılan yere elek kurularak elenen asfalt mıcırı kamyonlara yüklenerek asfalt dökülecek yola götürülerek yolun asfalt yapılmasına başlanıldı.

Yapılan asfaltlama çalışmaları ile ilgili konuşan Fahrettin IŞIK şunları söyledi; "Daha önceden yapmış olduğumuz çalışma planımızın dahilinde asfaltlama çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Bugün Sarı Mehmetli Mahallesi yolu başta olmak üzere yaklaşık 8 KM yol asfaltladık. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Asfaltlama çalışmalarında desteklerini esirgemeyen herkese ilçem adına teşekkür ederim" dedi.

12:07, 26.09.2013