Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Sarı Mehmetli Mahallesi Yol Yapım Çalışması

Sarı Mehmetli Mahallesi Yol Yapım Çalışması

İlçe Merkezi ile Sarı Mehmetli Mahallesi arasındaki yaklaşık 5 KM yolun yeniden asfaltlama çalışmaları başladı. İlk olarak eski yol belediye araçları ile kazınarak dolgu çalışmalarına başlandı. Dolgu çalışmalarının ardından asfalt serim çalışmaları yapılacak. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK şunları söyledi; "Sarı Mehmetli Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızdan yol konusunda şikayetler almaktaydık. Her yıl yollarımıza bakım yapıyor olmamıza rağmen Sarı Mehmetli Mahallemizin yolu çok eski olduğundan bakım çalışmalarımızda pek düzen tutmuyordu. Yaklaşık 5 KM olan bu yolun yenilenmesi kararını aldık ve 15-20 gün içerisinde yol yapım çalışmasını bitirmeyi plânlıyoruz. Bu süre zarfında vatandaşlara vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, yeni yolun şimdiden hayırlı olmasını temenni ederim. "

Başkan IŞIK ayrıca yol yapım çalışmalarının devam ettiği süre zarfında bu yolu kullanan vatandaşlarımızın herhangi bir kazaya sebebiyet vermemeleri konusunda uyararak dikkatli olmalarını rica etti.

11:12, 03.09.2013