Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan IŞIK'ın Kadir Gecesi Mesajı

Başkan IŞIK'ın Kadir Gecesi Mesajı

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK, "Kadir Gecesi" olması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

IŞIK mesajında, “İlahi Rahmet, Mağfiret, oruç ve Kur’an ayı, Onbir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan’ın en feyizli, en kıymetli ve şerefli gecesi olan, “Kadir Gecesini” idrak etmenin sevinç ve coşkusu içerisindeyiz” dedi.

IŞIK ; "Kadir gecesi, yüce Allah'ın insanlığa kurtuluş çağrısı olan Kuran'ın indirilmeye başlandığı mübarek gecedir. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi, kulun Allah'a yakın olduğu gecelerin en önemlisidir. Bu rahmet ayında ve bil hassa en kıymetli gecesi olan kadir gecesinde edilecek duaların ülkemizde ve Dünyada güzelliklere vesile olmasını ümit ediyorum. Ramazanın içinde bir ödül gibi bekleyen bu gecede, değerli hemşerilerimizin tüm dualarının kabul olmasını diler, İslam alemine, tüm insanlığa ve ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ederim" dedi.

13:37, 03.08.2013