Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Belediyemizden İaşe Yardımı

Belediyemizden İaşe Yardımı

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık ilçede bulunan ve maddi durumu iyi olmayan 300 aileye iaşe paketi yardımında bulundu.

Başkan IŞIK konu ile ilgili yaptığı açıklama da: “Ramazan ayının feyzi ve bereketi için elimizden geldiği kadar herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. İlçemizde daha önceden tespit ettiğimiz ve maddi durumu iyi olmayan 300 ailemize iaşe paketi dağıtarak bir nebzede olsa gönüllerini almaya çalıştık. Aslında bu tür ailelerimize sadece Ramazan ayı içerisinde değil elimizden geldiği kadar devamlı yardım etmeliyiz. Bizler Belediye yönetimi olarak “Çınarlar Projesi” kapsamında maddi durumu iyi olmayan ailelere sürekli yardım ediyoruz. Hastaneye gidemeyen hemşerilerimizi belediyemizin araçları ile gerek ilçemizde bulunan hastaneye gerekse Kayseri’de gitmek isteği hastaneye ücretsiz bir şekilde götürüp-getiriyoruz. Bununla kalmayıp ilçemizde yaşlı ve bakıma muhtaç olan hemşerilerimizi ise Kayseri’de bulunan bakım evlerine yerleştirip her ay düzenli bir şekilde ziyaret ediyor ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Yaptığımız bu hizmetlerden asla bir karşılık beklemedik. Onların hayır duaları alıp ve azda olsa mutlu edebiliyorsak ne mutlu bizlere diyerek Mübarek Ramazan ayının tüm Müslüman camiasına hayırlara vesile getirmesini temennilerinde bulundu."

22:09, 26.07.2013