Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tomarza Meslek Yüksek Okulu Dış Cephe İnşaatı Tamamlandı

Tomarza Meslek Yüksek Okulu Dış Cephe İnşaatı Tamamlandı

Geçtiğimiz günlerde Hayırsever iş adamı hemşerimiz Mustafa AKINCIOĞLU Tomarza Meslek Yüksek Okulunda incelemelerde bulunmuş ve bu incelemelerin sonucunda Tomarza Meslek Yüksek Okulu'nu tüm iç malzemelerini, binasının iç ve dış cephelerinin tadilatını üstlenmiştir.

Yapılan dış cephe çalışmalaraı tamamlanarak binanın iç temizliği yapılmakta ve bu sene sonunda okulun eksiksiz olarak eğitime hazır hale geleceği bildirildi.

Meslek Yüksekokulunun kurulmasıyla birlikte açılan bölümler; Organik Tarım ve Hayvancılık, Mantolama ve Taş İşçiliği, Uluslar Arası Taşımacılık.

Tomarza Meslek Yüksekokulu 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılından itibaren öğrenci almayı hedeflemektedir.

Başkan IŞIK konu ile ilgili şuanları söyledi. "Yıllardır özlemini duyduğumuz, kimilerinin hayal olarak gördüğü Meslek Yüksek Okulumuzu nihayet Eğitim ve Öğretim e açmak için gün saymaktayız. Bizler Tomarza Meslek Yüksek Okulu için girişimlerde bulunurken bazıları Meslek Yüksek Okulunun ilçemize açılmasına şiddetle karşı çıkmış hatta bizlere "Gücünüz yetiyorsa yaptırın görelim.." gibisinden laflar edilmişti. Tüm bu kişilere rağmen ilçemize bir Meslek yüksek okulu kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Bizim gücümüz yeter. Çünkü biz ilçemizi,vatandaşımızı seviyoruz.Bundan sonraki gayretimiz buraya eğitim için gelen çocuklarımızı en iyi şekilde ağırlayarak onların nezih bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak olacaktır. Bu bakımdan ilçemize büyük bir görev düşmektedir." dedi.

Başkan IŞIK ayrıca, Tomarza Anadolu Lisesi'ne yapılacak yeni bir binanın yanı sıra ilçemize bir Anadolu Öğretmen Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesinin de yapılacağı müjdesini vererek 5 yıl içinde ilçedeki öğrenci sayısını 1000 e çıkmasını beklediğini de sözlerine ekledi.

23:14, 25.07.2013