Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Zekiye Canpolat İlkokulu & Ortaokulu Eğitime Hazır

Zekiye Canpolat İlkokulu & Ortaokulu Eğitime Hazır

Lütuf Ltd. Şti. sahiplerinden Nutfullah Canpolat Tomarza ilçesinin Taşüstü mevkisine anneleri Zekiye Canpolat adına yaptırdığı Zekiye Canpolat İlkokulu & Ortaokulu tamamlandı. Yapılan okulun elektrik,su ve kanalizasyon bağlantı ücretleri ile abonelik bedelleri Tomarza Belediyesi tarafından karşılandı. Öte yandan binanın ruhsat işleri ve İnşaatın kontrollüğü Tomarza Belediyesi tarafından yürütüldü.

Başkan IŞIK yaptığı açıklama da; "Hayırsever vatandaşımız Nutfullah Canpolat 'ın katkıları ve Belediyemizin desteği ile gelecek nesillerimizin yetişeceği yepyeni bir okul yaparak ilçemize kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Bu vesile ile hayırsever vatandaşımız Nutfullah Canpolat'a, Kayseri Milletvekillerimize, Valimize çok teşekkür ederim." dedi.

Başkan IŞIK ayrıca Zekiye Canpolat İlkokulu & Ortaokulu tamamen bittiğini ve önümüzdeki haftalarda Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredeceklerini de sözlerine ekledi.

22:36, 25.07.2013