Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan IŞIK'ın Vefa Örneği

Başkan IŞIK'ın Vefa Örneği

Tomarza Belediyesi  iki yıldır devam eden  Çınarlarımız Projesi kapsamında;  tedavileri gereken  hastaların gerekli sağlık kuruluşlarına ulaşmalarını sağlayarak  ve  tedavi giderlerini karşılayarak  hizmet vermekte. Ayrıca evde yatan hastaları da sürekli takip edip ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bakıma muhtaç olanlar özel bakım merkezlerine yerleştirilmektedir.

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık ve Tomarza Kültür Müdürü Nermin Aksoy ile birlikte İlçede bulunan hasta ve bakıma muhtaç yaşlıları ziyaret ederek bir vefa örneği gösterdiler. Başkan Işık'ı karşılarında gören hasta ve yaşlılar duygulanarak çok mutlu oldular.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan IŞIK ; "Çınarlar projesi kapsamında yaşlı ve hastalarımızın tüm tedavi giderlerini, ihtiyaçlarını belediyemiz tarafından karşılamaktayız. Yine bu proje kapsamından kimsesiz ve bakıma muhtaç yaşlı ve hastalarımızı Kayseri’de özel bakım evlerine yerleştirerek sıcak bir ortamda yaşamalarını sürdürmelerini sağladık. Ziyaretimizin amacı ise onların nasıl olduklarını görmekten ziyade onlara her zaman yanında olduğumuzu hissettirmekti. Hepside bizleri görünce çok mutlu oldular, onların yüzündeki bu mutluluğu görmek bizi de çok mutlu etti. Hasta ve bakıma muhtaç olan hemşerilerimizi ziyaretlerimiz devam edeceğiz. Bildiğiniz üzere mübarek Ramazan ayı içerisindeyiz, bu vesile ile tüm hemşerilerime seslenmek istiyorum; En azından bu mübarek ayda büyüklerimizi ziyaret edip onların hayır dualarını alalım, inanın en ufacık ziyaret bile onları mutlu etmeye yetiyor. Bu vesile bu mübarek ayın, tüm İslam Âlemine huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederim” dedi.

00:52, 20.07.2013