Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tomarza Belediyesi Garip Gureba Hastalarının Yanında

Tomarza Belediyesi Garip Gureba Hastalarının Yanında

Tomarza Belediyesi  iki yıldır devam eden  Çınarlarımız Projesi kapsamında;  tedavileri gereken  hastaların gerekli sağlık kuruluşlarına ulaşmalarını sağlayarak  ve  tedavi giderlerini karşılayarak  hizmet vermekte. Ayrıca evde yatan hastaları da sürekli takip ediyor ve ihtiyaçlarını karşılıyoruz.   Bakıma muhtaç olanlar özel bakım merkezlerine yerleştiriyoruz. Zaman zaman bakım merkezlerinde ki yerlerine gidip ziyaret ediyor bilgi alıyoruz.

Tomarza’ da yaşayan  hasta, yaşlı ve kimsesiz insanlarımızı  tespit ettik. Yardıma ihtiyacı olan  vatandaşlarımızı  sürekli ziyaret ediyor, her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.Bizi  ne zaman olursa olsun 24 saat   arayan  ihtiyaç sahibi bütün vatandaşlarımıza ulaşıyor,  yardımcı oluyor,bunlardan sağlığı iyi olmayan  hastaların tedavilerini ve bakımlarını imkanlarımız doğrultusunda  yapmaya çalışıyoruz.

Koah,  akciğer hastası hastası olan bir vatandaşımızla , bedensel ve zihinsel özürlü olan başka bir vatandaşımıza Tam teşekküllü  Devlet hastanesinden  heyet raporu aldık.Dolayısıyle  bu raporları alan hastalarımız devletin kronik hastalara sunduğu imkanlardan faydalanabilir hale geldiler.Cerrahi müdahale gereken iki hasta ameliyat ettirildi. Kulağı işitmeyen   dokuz  hastaya kulak muayeneleri  yaptırıldı. Üç hasta için işitme cihazları alındı. Gözünden rahatsız olan  on  hastanın tedavisi yaptırıldı. Dört hastanınsa görme bozukluğundan dolayı göz ameliyatları yaptırıldı.Evde bakılamayan tedavisi gereken hastalar  hastaneye götürüldü,muayenelerinden sonra tam teşekküllü hastaneye yatırıldı ve  tedavileri  takip edilip ihtiyaçları karşılandı.Kontrol altında olması gereken hastaların hastaneye ulaşımları sağlandı.Pansumanı,iğnesi olan takip gereken hastalığı olan hastaların günlük takipleri yapıldı.

Bu yönde  yardımlarımız devam etmektedir. Ulaşamadığımız hasta ve kimsesiz insanları  bizlere bildirirseniz daha fazla vatandaşımıza ulaşmış oluruz.

Bize  ulaşabileceğiniz irtibat telefonlarımız : 0 352 661 2929-30(dahili:116)

11:30, 23.11.2012