Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Belediyemiz Mezar Ziyaretine Gelen Vatandaşlarımıza İkramlarda Bulundu

Belediyemiz Mezar Ziyaretine Gelen Vatandaşlarımıza İkramlarda Bulundu

Tomarza Belediye Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı arifesinde mezar ziyaretine gelen vatandaşlarımıza şeker, kolonya, gül suyu ikramının yanı sıra iş önlüğü ve mezarlara dikilmek üzere çam dağıtıldı.1500 adet dağıtılan çam ağacının 1300 adedi Tomarza Belediye Başkanlığı tarafından, 200 adet çam ağacı ise Kayseri Orman İşletme Müdürlüğü tarafından karşılandı.

Her yıl olduğu gibi bul yılda Tomarza Belediyesi tarafından okutulan mevlit, kurulan ses sistemi ile mezarlığın her yerine duyuldu.

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK yaptığı açıklama da ; " Her yıl olduğu gibi kabir ziyaretine gelen vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarda bulunarak bayramlarını kutladık. Bu yıl da vatandaşlarımıza iş önlüğü ve mezarlara dikmeleri için 1500 adet çam ağacı hediye ettik. Çam ağacı dağıtımında bizlere destek olan Kayseri Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ederim. Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutlar nice bayramlar dilerim." dedi.

01:26, 29.10.2012