Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkanımız Fahrettin IŞIK'ın Kurban Bayramı Mesajı

Başkanımız Fahrettin IŞIK'ın Kurban Bayramı Mesajı

Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerden biri olan bir Kurban Bayramını daha idrak etmekteyiz. Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar; eş, dost, akraba, hasta ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği günlerdir. Kurban Bayramı’nın insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz. Bu duygularla tüm Tomarza halkımızın Kurban Bayramını içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum.

Fahrettin IŞIK

Tomarza Belediye Başkanı