Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Kadim Kent Kayseri Günlerinde Tomarza Rüzgârı

Kadim Kent Kayseri Günlerinde Tomarza Rüzgârı

Kayseri’nin Türkiye ve dünyaya tanıtıldığı tanıtım günlerinin açılış törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı.

Kadim Kent Kayseri Tanıtım Günleri’nin ilk gününde Tomarza Belediye Başkanlığının açmış olduğu tanıtım standına Kayseri eski Milletvekillerinden Niyazi ÖZCAN, BBP Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ başta olmak üzere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK Tomarza standının büyük ilgi gördüğünü belirterek şunları söyledi; “Kayseri ilimizin tanıtımında çok kapsamlı ve büyük bir organizasyonlar biri. Böyle bir organizasyonda Tomarza ilçesi olarak katılmış olup ilçemizi en güzel yönleri ile tanıtmak amacındayız. Tomarzamızın kabak çekirdeği ve tomarza taşını tanıttığımız standımıza ilgi oldukça yoğun bu da bizleri çok memnun etmektedir. Umarım bu ilginin geri dönüşü olur da ilçemize ekonomik yönden katkı sağlar.”  dedi.

Cumartesi günü standımızı ziyaret edenler arasında; TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, İç İşleri Bakanı İdris Naim Şahin, Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, Mustafa Elitaş, Sadık Yakut, İsmail Tamer de vardı.

Kadim Kent Kayseri Tanıtım Günleri 21 Ekim 2012 Pazar gününe kadar ziyaretçilere açık kalacak.

01:42, 20.10.2012