Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Belediyemiz Öncülüğünde Yaşlılarımız Seyyid Burhaneddin Türbesinde

Belediyemiz Öncülüğünde Yaşlılarımız Seyyid Burhaneddin Türbesinde

Tomarza Belediye Başkanlığı'nın öncülük ettiği ziyarete yaşlı vatandaşlarımızdan oluşan yaklaşık 60 kişilik grup katıldı. Tomarza Belediye otobüsleri ile Kayseri gelen grup ilk olarak Seyyid Burhaneddin Türbesini ziyaret ederek dua etti. Daha sonrasında hayırsever iş adamı Zafer IŞIK'ın fabrikasında yenilen öğle yemeğinin ardından ilçeye doğru hareket edildi.

Geziye katılan vatandaşlarımız kendilerine çok güzel bir gün yaşatan Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK'a teşekkür etti.

Gezi ilgili açıklama yapan başkan IŞIK şunları söyledi: "Yaşlılarımız bizim her şeyimizdir. Onlara hizmet etmek ve onları mutlu etmek boynumuzun borcudur.Sosyal sorumluluk anlayışıyla başlattığımız bu gibi organizasyonlarla, yaşlılarımıza unutamayacakları güzel anlar yaşatmak istiyoruz." dedi.

23:15, 03.10.2012