Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tomarza Meslek Yüksek Okulu Müdürü’nün Ziyareti

Tomarza Meslek Yüksek Okulu Müdürü’nün Ziyareti

Tomarza Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet ERDİNÇ, Yüksek Okul Sekreteri Mustafa Bayraktar, Öğretim Görevlisi Ahmet Özbayrak, Öğretim Görevlisi Ahmet Şener, Öğretim Görevlisi Ramazan Kayabaşı ve Memur Fatma Yıldırım Sade Tomarza Meslek Yüksek Okulu’nda incelemelerde bulunmak üzere ilçemizi ziyaret ettiler.

Tomarza Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve Öğretim Görevlilerini Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK karşıladı. Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK eşliğinde Yüksek Okulu gezerek incelemede bulunan heyet yapılan çalışmaları inceledi ve eksikleri tespit edildi. Yapılan incelemelerin ardından Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK, Yüksek Okul Müdürü ve Öğretim Görevlilerini belediye binasında bir süre ağırladı.

Tomarza Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet ERDİNÇ ve Öğretim görevlileri Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK ’a bugüne kadar yapmış oldukları yardımlardan dolayı teşekkür ederek ilçeden ayrıldılar.

23:57, 28.09.2012