Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Kilitli Parke Çalışmaları

Kilitli Parke Çalışmaları

Tomarza Belediyesi Kurtuluş ve Yeni Mahalledeki kötü durumdaki bazı sokak yollarına kilitli parke döşendi.

Tomarza Belediyesi Kurtuluş ve Yeni Mahalledeki kötü durumdaki bazı sokak yollarını düzenleme ve genişletme çalışmalarından sonra kilitli parke döşedi. Kilitli parke döşenmesinin yanı sıra yenilenen yollara kaldırım da yapıldı.

Tomarza Belediyesi kilitli parke çalışmaları için gelen parkelerin kamyon ile yere dökülmesi esnasında kırılan parkeleri önlemek için bir portif getirterek bu zayiatı önledi.

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK konu ile ilgili yaptığı açıklamada ; "Kilitli parke çalışmalarına her yıl olduğu gibi bu yılda devam etmekteyiz. Görevde kaldığımız sürece Tomarzamızın bütün sokaklarına kilitli parke döşemeyi amaçlıyoruz. Yalnız kilitli parke döşeyeceğimiz yolun kalıcı olabilmesi için öncesinde bir takım çalışmaların yapılması gerekmektedir. Bu yüzden vatandaşlarımızın anlayış göstermelerini ve sabırlı olmasını rica ediyorum. " dedi.

01:43, 30.08.2012