Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Atıl Binaların Yıkım Çalışması

Atıl Binaların Yıkım Çalışması

Tomarza Belediyesi Kurtuluş Mahallesindeki atıl durumda bulunan ve yıkılma tehlikesi olan binaları yıkarak temizledi.

Tomarza Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce daha önceden tespit edilen Kurtuluş Mahallesindeki yıkılma tehlikesi bulunan atıl binaların yıkımı gerçekleştirildi.

Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK konu ile ilgili yaptığı açıklamada ; "İlçemiz Kurtuluş Mahallesinde, boş ve kullanılmayan atıl durumdaki binalar vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından tehlike oluşturmakta, görsel açıdan ise çirkin bir görüntü oluşturmakta idi.Bu binalar Belediyemiz fen işleri ekipleri tarafından yıkılmış olup, çevrede oturan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği sağlanmış ve görsel kirlilik ortadan kaldırılmıştır." Atıl durumdaki binaların yıkım çalışmalarına devam edeceklerini dile getiren başkan IŞIK sözleri şöyle devam etti; " Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ilçemizde yıkılma tehlikesi bulunan atıl binaların tespit çalışmalarını sürdürmektedir. İlerleyen zamanlarda bu yıkım çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

01:33, 30.08.2012