Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Belediyemizden Gıda Yardımı

Belediyemizden Gıda Yardımı

Tomarza Belediye Başkanlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapıldı.

Yaklaşık olarak 300 aileye yapılan gıda yardımı ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK şunları söyledi ; "Bu mübarek Ramazan ayında her sene olduğu gibi bu senede belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza  kuru gıda yardımında bulunuyoruz. Belediyemizin imkan ve destekleri ile oluşturduğumuz yardım paketini  Muhtarlarımız ve diğer kriterlere göre tespit etmiş olduğumuz mahallelerde ihtiyaç sahibi olduğuna inandığımız insanlarımıza bu kolileri ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile dağıtıyoruz."

Tomarza Belediyesi olarak rahmet ayında, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacına merhem olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan IŞIK sözlerine şöyle devam etti: “Bu duygu ve düşüncelerle inşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda Tomarzalı ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize bu desteklerimizi bu yardımlarımızı vermeye çalışacağız. “ dedi.

02:35, 14.08.2012