Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Belediyemiz İftar Yemeği Verdi.

Belediyemiz İftar Yemeği Verdi.

Tomarza Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda tüm Tomarzalıları iftar yemeğinde buluşturdu.  Düzenlenen iftar yemeğine Kayseri Milletvekillerimizden Sadık YAKUT ve Yaşar KARAYEL başta olmak üzere, Kayseri Ak Parti İl Teşkilatı üyelerinden bazıları, Tomarza Kaymakamı Eşref YONSUZ, Tomarza Belediyesi meclis üyeleri ve personeli, kurum amirleri, köy muhtarları ve çok sayıda Tomarzalı katıldı.

Tomarzalı vekilimiz Yaşar Karayel, ilçe girişinde Belediye başkanı ve partililer tarafından karşılandı. Karayel, beraberindeki heyetle birlikte doğduğu topraklarda iftar saatine kadar yaşlıları, hastaları ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret edip iaşe dağıtarak hayır dualarını, parklarda oynayan çocuklara da balon ve çikolata dağıtarak gönüllerini aldı.

Ziyaretlerin ardından belediye ye geçen Karayel, Belediye Başkanı Fahrettin Işık'tan ilçe hakkında bilgi aldı.

Milletvekilimiz Yaşar KARAYEL kendi elleri ile iftar menüsü ikram etti. İftar sonrası bir konuşma yapan KARAYEL şunları söyledi; "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bizleri buraya toplayarak güzel bir iftar organizasyonu gerçekleştiren Tomarza Belediyesine çok teşekkür ederim. " dedi. Yaşar KARAYEL son günlerde yaşanan terör olaylarınıda kınayan bir konuşma yaptı. Konuşmasında :" Bu millete karşı eline silah almış gayri meşru ne kadar güç varsa, adına ne derseniz deyin devlet bunları temizlemek için, çok büyük güç sarf ediyor. Uçaklarımız, askerlerimiz, özel timlerimiz PKK belasını def etmek için girmedik mezra, dere ve tepe bırakmıyor. Artık bu memlekette eline gayri meşru şekilde silah alan, kim varsa devletin ve milletin düşmanıdır. Onun için en kısa zamanda bu devlet düşmanlarından kurtulmak istiyoruz. Aklınıza niye bu PKK belası ile baş edilemiyor gibi bir soru gelebilir. Bu sadece PKK işi değil. Bu PKK belasına emperyalist güçlerin de çok büyük destekleri var. Tabiri caizse Türkiye sadece PKK ile değil, yedi düverle mücadele ediyor."

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK ise yaptığı açıklama da ; "İftar davetimize katılan başta milletvekillerimiz olmak üzere herkese teşekkür eder ve hayırlı ramazanlar dilerim. " dedi.

12:21, 09.08.2012