Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » 5 Mahallemize 5 Oyun Parkı

5 Mahallemize 5 Oyun Parkı

Tomarza Belediyesi tarafından ilçeye bağlı beş mahallenin her birine çocukların eğlenerek oyun oynayabilecekleri oyun parkları kuruldu. Oyun parkı yapımı projesinen sadece çocuklar değil ebeveynlerde düşünüldü. Oyun parklarına çocuklarını oyun oynatmaya getiren ebeveynler için de her parkın yanına birde kamelya inşa edildi.

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi ; "Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemiz halkından genç, yaşlı,çoluk çocuk demeden  herkesi sorunlarını ve isteklerini dinleyip elimizden geldiği kadar gidermeye çalışıyoruz. İşte bizim geleceğimiz olan çocuklarımızın en büyük isteği de mahallerinde bir park olması idi. Bizde çocuklarımızı düşünerek her mahallemiz birer park inşa ettik. Çocuklarını oyun oynatmaya getiren ebeveynleride düşünerek onların oturmaları içinde her parka birer kamelya inşa ettik. Yapılan bu parklarda gülerek koşup oynayan çocukları görmek bizleri çok mutlu ediyor ve ne kadar güzel bir iş yaptığımızı fark ettiriyor. Ama önemli olan bir işi yapmak değil, yapılan işin korunmasıdır. Yaptığımız bu parkları halkımızın ve özellikle gençlerimizin en iyi şekilde koruyacağını umut ediyorum." dedi.

12:06, 16.07.2012