Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkanımızın Berat Kandili Mesajı

Başkanımızın Berat Kandili Mesajı

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK, Berat kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Belediye Başkanımız  Fahrettin IŞIK ,kandillerin dini duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruk noktasına ulaştığı zamanlardan birisi olduğunu belirterek,

"Üç aylar; hatalardan, günahlardan temizlenme, hayırlı ve yararlı işleri daha da arttırma zamanıdır. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizleyelim. Aramızdaki dargın ve küskünlükleri kaldıralım. Birbirimize sevgi ve saygı ile yaklaşalım. Etrafımızı saran düşmanlıklara karşı birlik ve beraberlik içinde olalım. Tüm insanlığın hoşgörü ve sevgiye umut bağladığı, özgürlüğe, dostluğa, dayanışmaya ihtiyaç duyduğu bir süreç içindeyiz. Bu vesile ile aramızdaki çekişmelerin kaldırılmasına, hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz. Birlik ve beraberlik duygularının tüm insanların gönlüne dolması dileği ile Tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin Berat Kandili'ni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

10:43, 04.07.2012