Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkanımızın Regaip Kandili Mesajı

Başkanımızın Regaip Kandili Mesajı

Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK, üç ayların başlangıcı olan  Regaip Kandili dolayısı ile bir mesaj yayınlayarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Recep, Şaban, Ramazan  aylarını  kapsayan  üç ayların  habercisi , Regaip Kandili’ni idrak etmenin  coşku  ve mutluluğunu yaşadığımız bu günlerde  yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilikler  artarken,şefkat ve merhamet duyguları yoğunluk kazanmaktadır.

Müslümanlara  üç ayları müjdeleyen, rahmeti,  bereketi, mağfireti bol olan  bu özel ve mübarek günlerin  sevgi, barış ve kardeşlik yolunda tüm dünyaya yol gösterici  duygularımızı  artıracağını ümit ediyor; sosyal barışın ve huzurun  vesilesi sayılarak, inanç ve değerlerimizi yaşama ve yaşatmak için  bir fırsat olarak değerlendirileceğine; iç huzurumuzu, birbirimize karşı sürdürdüğümüz   saygı  ve hoşgörü ortamını  inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle “Regaip  Kandili” nizi kutlar; bu gecenin Tomarza'lı hemşehrilerimize, Türk Milleti ve İslam Âlemine birlik,   beraberlik, barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan dilerim
."

10:59, 24.05.2012