Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tomarza Belediyesinde Sözleşme Sevinci

Tomarza Belediyesinde Sözleşme Sevinci

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Tomarza Belediyesi arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanarak imza altına alındı.

Tomarza Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine, Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık ve sendika yöneticileri katıldı.

Burada konuşan Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, 30 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşme görüşmelerinin anlaşmayla sonuçlandığını söyleyerek, "İmza altına aldığımız sözleşme 2012-2014 yılları arasında geçerli olacak.Yapılan sözleşmeye göre işçi yevmiyeleri 5,50 TL artarak taban ücret 51,00 TL olarak belirlenmiştir. Maaşların ve ikramiyelerin gününde ödenmesinde büyük katkı sağlayan Başkan Fahrettin Işık'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Fahrettin Işık ise, belediye çalışanlarının gece-gündüz demeden özverili gayretinden memnun olduğunu belirterek, "Bizde Tomarza halkı adına işçilere teşekkür ediyoruz. Çalışanlarımız her şeyi hak ediyor. Sözleşme herkese hayırlı olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Özdemir, Başkan Işık'a çiçek hediye etti.

01:28, 23.02.2012