Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Belediyemizden Yakacak Yardımı

Belediyemizden Yakacak Yardımı

Tomarza Belediyesi ilçede yaşayan yardıma muhtaç ailelere yakacak yardımında bulundu.

Tomarza Belediyesi çalışanları tarafından dağıtılan yakacakları alan vatandaşlarımız  "Soğuk kış gününde bizi düşünerek çocuklarımızın sıcak bir ortama kavuşmasını sağlayan başta Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Allah hepsinden razı olsun." diyerek mutluluklarınız dile getirdiler.

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK yardım hakkında şunları söyledi : "Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımıza gücümüzün yettiği kadar yardımlar yapmaktayız. Bizler bilindik belediyeciliğin dışında "Sosyal Belediyecilik" anlayışı ile bu yola baş koyduk. Benim vatandaşım gece yatağa aç giriyosa, yakacak bir parça odunu olmadığından üşüyorsa, maddi imkansızlıklarından dolayı bakıma muhtaç ve sağlık sorunları yaşıyorsa, ben neylerim parkı neylerim yapılmış bir yeni yolu? Bizim en değerli hazinemiz insanımızdır. Önce İnsan. " diyerek Tomarza vatandaşlarına verdiği önemi dile getirdi.

01:19, 23.02.2012