Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Doç. Dr. Ahmet ERDİNÇ İlçemizi Ziyaret Etti.

Doç. Dr. Ahmet ERDİNÇ İlçemizi Ziyaret Etti.

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 27.01.2012 tarihi itibariyle Erciyes Üniversitesi Tomarza Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan Doç.Dr. Ahmet ERDİNÇ, Başkan Fahrettin IŞIK, İlçe Kaymakamı Eşref YONSUZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim KARA, Tomarza Meslek Yüksek Okulu Yaşatma Derneği Başkanı Yusuf TEKE, İlçe eski belediye Başkanlarından İsmet YILMAZ Tomarza Meslek Yüksek Okulunda incelemelerde bulundu.

Tomarza Meslek Yüksek Okulu'nun 2012-2013 Eğitim ve Öğretim döneminde açılmasını planlayan Doç. Dr. Ahmet ERDİNÇ, okulda incemelerde bulunarak eksikleri tespit ederek çalışmalara başladı.

Başkan IŞIK yaptığı açıklama da " Büyük uğraşlarımız sonucunda ilçemize bir Meslek Yüksek Okulu kazandırdık. Bundan sonraki görevimiz ise bu Meslek Yüksek okulunu yaşatmak olacaktır. Bu kapsamda okulun sorunları ve ihtiyaçları için elimizden gelen herşeyi yapacağız." dedi.

Başkan IŞIK ayrıca hemşehrimiz olan Doç. Dr. Ahmet ERDİNÇ'e görevinde başarılar diledi.

"" Tomarza Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne atanan Erciyes Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Doç Dr. Ahmet ERDİNÇ Tomarza Çanakpınar köyü nufüsuna kayıtlıdır. Doç. Dr. Ahmet ERDİNÇ hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız...

15:51, 05.02.2012