Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » İlçedeki Yaşlı ve Hastalara Ziyaret

İlçedeki Yaşlı ve Hastalara Ziyaret

Göreve geldiği günden beri yapmış olduğu sosyal faaliyetler ile halkın beğenisini kazanan Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK, Tomarza ilçesinde yaşayan yaşlı, kimsesiz ve hasta vatandaşları evinde ziyaret ederek ilçe halkına vermiş olduğu önemi bir kez daha göstermiş oldu. Başkan IŞIK daha önceden tespit ettirdiği ilçede yaşayan yaşlı,yalnız yaşayan ve hasta vatandaşlarımızı belediye encümen üyeleri ve belediye çalışanları ile birlikte evlerinde ziyaret ederek onlarla sohbetler edildi, sorunlar dinlendi, ihtiyaçlar tespit edilerek bu ihtiyaçların Tomarza Belediyesi’nce giderilmesi yönünde adımlar atıldı.

İlçedeki yaşlılara moral ziyaretinde bulunan IŞIK, "Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken, tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmağa hakkı yoktur."(M.Kemal ATATÜRK) sözünü hatırlatarak yaşlıları ziyaret etmenin kendisine verdiği mutluluğu dile getirdi. Başkan IŞIK ; "Yaşlılığın çok az şeye ihtiyacı vardır, ancak bu az şeye çok ihtiyaç duyar" diyerek amaçlarının ilçedeki tüm yaşlıları ziyaret ederek onlarla sohbet etmek ve tüm ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yapmak olduğunu söyledi.

Ziyaret edilen yaşlı vatandaşlarımızın tespitinde kendilerine büyük desteği olan mahalle muhtarlarına da teşekkür eden IŞIK, proje kapsamında başlatılan çalışmalarımıza ilerleyen günlerde çeşitli kategorilerde devam edeceğini de söyledi.

14:39, 05.02.2012