Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN BAŞKAN IŞIK’A, TEŞEKKÜR ZİYARETİ

OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN BAŞKAN IŞIK’A, TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Tomarza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul Müdürü ve Okul Aile Birliği Başkanı Tarafından Başkan IŞIK ‘a  okullarına yapılan hizmetlerden ve eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulunuldu.
Tomarza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul Müdürü  Yüksel Küçük ve Okul Aile Birliği Başkanı Ali Özcan ve beraberindeki öğretmenlerle birlikte plaket takdim etti. Tomarza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , bakım, onarım işlemlerinin yapılması ve verilen desteklerden dolayı Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK’a teşekkür etti. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan IŞIK Tomarza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul Müdürü  ve Okul Aile Birliği Başkanıma  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Genel olarak okullarımıza da sahip çıkıyoruz. Okullarımıza sahip çıkarsak geleceğimize de sahip çıkmış oluruz. Çocuklarımızın eğitimlerini daha iyi alabilmesi ve okullarımızın fiziki durumlarını iyileştirebilmek adına elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Bu nazik ziyaretlerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

11:55, 26.12.2017