Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » GÜLVEREN MAHALLESİ ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAAT YAPIMI HİZMETİMİZ

GÜLVEREN MAHALLESİ ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAAT YAPIMI HİZMETİMİZ

Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK; Fen İşleri Müdürü Zafer TECİROĞLU ve Fen İşleri Müdürlüğünde görevli İnşaat Mühendisi Ali YILMAZ ile birlikte Gülveren mahallesinde mahalle halkının düğünlerde, cenazelerde, taziyelerinde vb. çok amaçlı kullanmaları amacıyla çok amaçlı salon inşaatını yerinde incelediler. Fen İşleri Zafer TECİROĞLU yapmış oldukları çok amaçlı salonun 240 m2 kullanım alanının olduğu, bina içerisinde büyük bir salonun olduğu ayrıca düğünlerde gelin odası olarak ve başka farklı şekillerde de kullanılmak üzere 2 adet odanın yapıldığını belirtti. Çok amaçlı salona ait inşaatın betonarme kısmı, çatı imalatı, sıvasının ve dış cephe boya işlerinin tamamlandığını işlerin devam ettiğini belirtti. Başkanımız Fahrettin IŞIK mahallemizin ihtiyacını karşılayacak bir yapının mahallemize kazandırıldığını belirterek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

11:50, 21.12.2017