Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK TOMARZA'DA SAYGIYLA ANILDI

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK TOMARZA'DA SAYGIYLA ANILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 79. yılında törenlerle anıldı. Tomarza’da anma etkinlikleri, Tomarza Hükümet Konağı önünde Tomarza Kaymakamı Burak Dertlioğlu ve Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık’ın mozoleye çelenk koydu. Saat 09:05’de sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunması ile Hükümet Konağı önündeki program son bulurken program daha sonra Tomarza Yatılı Bölge Orta Okulunda devam etti.Törene Tomarza Kaymakamı Burak Dertlioğlu,Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, , Tomarza İlçe Jandarma Komutanı Murat Özçelik, Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kurt başta olmak üzere, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Tomarzalı katılım yaptı.  Törende öğrenciler “Ben Atatürk’üm” isimli şiir gösteris ve diğer  etkinliklerin gösterimiyle proğram devam etti proğram sonunda okullar arası yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri protokol tarafından verildi.

13:44, 10.11.2017