Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tomarza Halkına Aşure Dağıttı

Tomarza Halkına Aşure Dağıttı

Tomarza Belediyesi, Muharrem Ayı etkinlikleri kapsamında İncili Çavuş Parkı'nda vatandaşlara aşure dağıttı.

Aşure Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK, Tomarza halkının Muharrem ayını kutladı. Etkinlikte aşure dağıtarak vatandaşlarla sohbet eden Başkan Fahrettin IŞIK, İslam dünyası açısından Muharrem ayının büyük önem taşıdığını söyledi. Belediye olarak Aşure Haftası nedeniyle bu etkinliği düzenlediklerini anlatan Fahrettin IŞIK, “Bu mübarek ayın feyzinden yararlanmak ve önemini hatırlatmak amacıyla bugün burada vatandaşlarımıza aşure dağıtımı yapıyoruz. Ben bu mübarek Muharrem ayının tüm İslam alemine ve Tomarza halkına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

IŞIK etkinlik sonunda vatandaşların sorunlarını da dinleyerek belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

18:23, 07.12.2011