Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN IŞIK SÖĞÜTLÜ MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN IŞIK SÖĞÜTLÜ MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK ve Belediye Daimi encümenleri ile birlikte söğütlü mahallesini ziyaret etti mahalle muhtarının köyümüzün yolları kapalı belediye ekiplerinin yollarını açmadığı sözlerinin üzerine Başkan IŞIK Söğütlü mahallesini ziyaret etti mahalleliler le sohbet etti ve söylenen sözlerin asılsız olduğu dile getirdi köy yolunun ve ara yollarının açılmış olup yanlış anlaşılmaya yol açan sözler ise sadece söğütlü develi arası yoldan kaynaklandığı tesbit edildi.Başkan IŞIK ve Belediye Encümenleri mahalle sakinleri ile sohbet ederek yakın zamanda gerçekleşecek olan referandum için istişareler yaparak  “Türkiye’yi seviyorum, cumhurbaşkanlığı sistemine ‘evet’ diyorum”

09:54, 24.01.2017