Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TOMARZA BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

TOMARZA BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Tomarza Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK’ın girişimleri sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen yol süpürme aracı Tomarza Belediyesi bünyesine dahil edildi. Temizlik İşleri  Müdürlüğü’nün kullanımına verilecek olan araçla ilgili açıklamada bulunan Başkan IŞIK “Yeni yol süpürme aracımızın Belediyemiz bünyesine dahil edilmesi araç filomuzun giderek gelişeceğini göstermektedir. Yaptığımız girişimler sonucunda bizlerin elini boş çevirmeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye bir kez daha teşekkürlerimi iletirken, İlçemize de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

13:21, 23.01.2017