Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Merkeze Bağlı Mahallelerde Karla Mücadele Ekiplerinden Yoğun Mesai

Merkeze Bağlı Mahallelerde Karla Mücadele Ekiplerinden Yoğun Mesai

Tomarza Belediyesi'nin karla mücadele ekipleri yoğun kar yağışı altında merkeze bağlı  mahallelerdeki çalışmalarına aralıksız devam ederken, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK “Tomarza Belediyesi olarak karla mücadele etmek için 7/24 hazır bekleyen bir ekip oluşturduk. Oluşturduğumuz ekip, merkeze bağlı mahallelerden ilçe merkezine ulaşımın aksamaması ve hemşerilerimizin gündelik yaşantılarını olumsuz etkilememesi ve araç trafiğinin daha güvenli olması için yoğun mesai yaparak çalışmaktadırlar. İlçemize bağlı mahallelerde yoğun kar yağışı nedeniyle yollarda araçlarıyla mahsur kalan hemşerilerimiz Tomarza Belediyesi yardımcı oluyoruz dedi. Başkan IŞIK ayrıca ‘‘Sürücülerimizin trafik kurallarına uymalarını gerekli önlemleri alınmadan trafiğe çıkmadan seyir etmelerini önemle rica ediyorum ’’ uyarısında bulundu.

12:38, 12.01.2017