Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİNE ANLAMLI ZİYARET

İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİNE ANLAMLI ZİYARET

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK ve Ak Parti İlçe Başkanı Davut ŞAHİN ve  Ak Parti İlçe teşkilatı yönetimi Tomarza Emniyet Amirliğini ziyaret ettiler İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısını sert bir dille kınarken, hain saldırıda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilediler.Hakkın rahmetine kavuşan tüm şehidlerimize kur’an tilaveti okundu.
Başkan IŞIK, Türkiye üzerinde oynanan planların asla amacına ulaşamayacak diyerek, "Farklı isimler altında faaliyet gösteren, ama hepsinin de amacı aynı olan terör örgütleri sadece birer piyondur. Asıl mesele, 15 Temmuz'da üzerine doğrultulan namluları, sürülen tankları bertaraf etmiş yeniden ayağa kalkarak, güçlenen, dostlarının umudu hâline dönüşen Türkiye'yi, kendi akıllarınca sindirme meselesidir. dedi
"Milletimiz ağır bir imtihandan geçiyor. Biz Allah'tan başka hiç kimsenin huzurunda diz çökmeyen bir inancın neferleriyiz. Terörün, destekçilerinin ve arkasındaki güçlerin üstesinden hep birlikte geleceğimizden şüphemiz yok. Bu alçaklarla mücadelede milletimizin  duruşu her şeyden önemlidir. Aziz milletimizin hakkını korumak için bu teröristlerin ve arkasındaki karanlık güçlerin üzerine en tavizsiz şekilde gitmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

04:59, 14.12.2016