Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ÜLKEN İÇİN DÖVİZİNİ BOZDUR KAMPANYASINDAN TAM DESTEK

ÜLKEN İÇİN DÖVİZİNİ BOZDUR KAMPANYASINDAN TAM DESTEK

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz bozdurma çağrısına destekler devam ederken, Tomarza Belediyeside bu kampanya da yer alarak ‘’Ülken için döviz bozdur’’ Sloganıyla kampanyaya katılım sağladı
Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Dövizi olanlar, parasını Türk lirasına dönüştürsün' çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına yurdun dört bir yanında destekler artarak devam ediyor. Türk lirasının korunması için destek kampanyaları kapsamında Tomarza Belediyesi’de Tomarza Halkı olarak 10.000 $ ve 10.000 € bozduran tomarza halkına ise 2017 yılı içerisinde Tomarza Belediye Düğün salonunda yapacağı düğüne ücret alınmayacaktır Ziraat Bankasından alınan dekontla kampanyadan faydalanabilirler kampanyasından Tomarzalı bir kardeşimiz Mehmet ÖZCAN elindeki 20.000€ Dövizini bozdurarak TL destek sağladı bankadan aldığı dekontla beraber Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK’ı ziyaret etti Başkan IŞIK bu duyarlı davranışı için Mehmet beye teşekkür etti 2017 yılında Tomarza Belediye Düğün Salonundaki yapacağı düğünden ücret alınmayacağı sözünü verdi.

14:19, 12.12.2016