Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ''ÜLKEN İÇİN DÖVİZİNİ BOZDUR''

''ÜLKEN İÇİN DÖVİZİNİ BOZDUR''

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK "Ülken için dövizini bozdur" kampanyası başlattıklarını açıkladı. Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK , 'Ülken için dövizini bozdur' kampanyası hakkında yaptığı açıklamasında, Cumhurbaşkanımız tarafından ‘Dövizini bozdur,ülkene sahip çık ‘kampanyası başlatıldı Bizde Tomarza Belediyesi olarak bu kampanyanın çok önemli olduğunu düşünüyoruz "15 Temmuz'dan sonra ükemiz üzerinde ekonomik darbe girişiminde döviz kurlarının yükseldiğini gördük ve Tomarza Belediyesi olarak  sosyal medyada ülken için dövizini bozdur kampanyası yapmaya karar verdik . Başkan IŞIK özellikle son 3-4 yıldır Türkiye üzerinde çok ciddi oyunlar oynandığını belirten Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK gezi olayları,17-25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimi ile Irak ve Suriyede’de meydana gelen hadiselerin bu oyunların başında geldiğini,"Ülkemizin ekonomisi ateş çemberine almaya çalışan haçlı ordusuna karşı Milletvekillerini, siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarını,TSK’ların ve  Tomarza Halkından vatan sever iş adamlarını döviz bozdurma kampanyasına desteklerini bekliyoruz" ifadesinde bulundu.
"Ülken için dövizini bozdur" Kampanyasında Tomarza Belediyesi personeli 1000 $ ve 1000 € bozduran herkes 2 gün izinli olacak Ziraat Bankasından alınan dekontla kampanyadan faydalanabilirler
"Ülken için dövizini bozdur" Kampanyası Tomarza Halkı olarak 100$ ve 100€ üzeri bozduran Tomarza Halkı isminin verileceği ladin fidanı dikilecektir. Ziraat Bankasından alınan dekontla kampanyadan faydalanabilirler

13:49, 07.12.2016