Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » İlçe Mezarlığı Çevre Düzenlemesi

İlçe Mezarlığı Çevre Düzenlemesi

Tomarza Belediyesi, Tomarza Mezarlığı ve çevresinde bakım, onarım ve yol çalışması yaparak mezarlığı daha güzel bir hale getirdi.
Tomarza Belediyesi, Tomarza Mezarlığı’nda; yenileme, bakım, onarım, düzenleme ve yol çalışmaları yaparak güzel bir görünüm kazandırdı. Tomarza Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bakıma alınan mezarlık içerisinde ve çevresinde; yürüyüş yolları yenilendi, musalla yeri ve yeni defin yerleri hazırlandı, mezarlık içindeki bitkilerin budaması ve bakımları yapılarak kurumuş ot ve çalılar temizlendi.
Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK İlçe Mezarlığı’nda gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde vatandaşların kabirlerini daha rahat ziyaret edebilecekleri belirti. Başkan IŞIK açıklamasında: “Mezarlık hizmetleri bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızın kabirleri rahat ziyaret edebilmesi için mezarlıkların bakımlı ve temiz olmasına önem veriyoruz. İlçe Mezarlığı’nın eskiyen ve kötü görünen yollarını, duvarını yenileyerek daha modern bir görünüme kavuşturduk. Şu anda da ekiplerimiz çevre düzenlemesi yapıyor .Belediye olarak mezarlıklarımızı daha güzel bir hale getirmek için çalışmalarımız devam edecek" dedi.

12:23, 17.11.2016