Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

93. Yıl Dönemi kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri tüm yurt genelinde olduğu gibi Tomarza İlçesinde de coşku ile kutlandı.28 Ekim Cuma günü saat 13.30 da hükümet konağı önünde Atatürk büstününe çelenk sunulmasıyla çelenk proğramı son buldu 29 Ekim Cumartesi saat 10:00 da Tomarza Stadında tüm halka açık bir şekilde kutlandı.İlçe Kaymakam Vekili Server Sinanoğlu, İlçe Cumhuriyet Savcısı Elçin Ölçek, İlçe Belediye Başkanı Fahrettin Işık öğrencileri ve halkı selamlamasının ardından  Tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Programın açılış Konuşmasını ise ilçe Kaymakam Vekili Server Sinanoğlu tarafından yapıldı. Cumhuriyet konulu şiir ve kompozisyonlar ise öğrenciler tarafından okundu.  Programın sonlarına doğru, daha önceden yapılan şiir, kompozisyon ve 100 metrelik koşularda dereceye giren öğrencilerin hediyeleri ise protokol tarafından verildikten sonra Tomarza Yatılı Bölge Okulu öğretmen ve öğrencilerinden oluşan Mehteran Takımı eşliğinde programa katılan okullar tören alanından ayrıldılar. Törene, İlçe Kaymakam Vekili Server Sinanoğlu, İlçe Cumhuriyet Savcısı Elçin Ölçek, İlçe Belediye Başkanı Fahrettin Işık, İlçe Garnizon Komutan Vekili Aydın Öztürk, İlçe Emniyet Amiri Arefe Başer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk başta olmak üzere siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Tomarza Halkı katılım yaptı.

03:59, 29.10.2016