Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Efkan Cengiz ve 50. Yıl İlköğretim Okulları Çevre Düzenleme Çalışmaları

Efkan Cengiz ve 50. Yıl İlköğretim Okulları Çevre Düzenleme Çalışmaları

Şehit J. Üstğm. Efkan Cengiz İlköğretim Okulu ile 50. Yıl İlköğretim Okulu bahçelerinin zeminin bozuk olması, yağışlardan dolayı çoğu zaman su birikintisi ve çamurların oluşmasını önlemek için kilitli parke döşenerek çevre düzenlemesi yapıldı.

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK yaptığı açıklama da " İlköğretim okulları bahçelerindeki bozuk zeminleri kilitli parke döşeyerek öncelikli olarak çocuklarımızın daha iyi koşullarda okula gidip gelmesini ve koşup oynamasını sağlamak istiyoruz. Yapmış olduğumuz bu kilitli parke çalışmasında bizlere bu kilitli parkeleri temin eden ve ilçemize gönderen Kayseri Milletvekilimiz Sayın Yaşar KARAYEL'e tüm Tomarzalılar adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK kilitli parke çalışmlarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.

13:33, 03.10.2011