Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan IŞIK Kursiyerlere Kitap Dağıttı

Başkan IŞIK Kursiyerlere Kitap Dağıttı

Tomarza Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz'ün desteğiyle başlatmış olduğu kursa ilçemizden yoğun talep oluştu kpss sınavına hazırlanmak,sınavda başarılı bir puan alabilmek için ilçemiz Halk Eğitim Merkezinde öğrencilerimize kurs veriliyor.Başkan IŞIK kursiyerlere İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Tomarza Belediyesi Kültür ve sosyal İşler Müdürümüz'le birlikte  KPSS yardımcı test kitabı dağıttı kursiyerlere konuşma yapan Başkan IŞIK sınavda başarılı olan  öğrencilere birer küçük altın hediye edeceğini söyledi,aynı zamanda başarılı olan öğrenciler içinde hertürlü desteklerininde olacağının ifadesininde  bulundu,kursiyerlere başarının anahtarının nasıl elde edileceği ve milletimize faydalı birer birey olunacağı hakkında öğütlerde bulundu.

10:27, 22.09.2016