Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TOMARZA DA ŞEHİT VE GAZİLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

TOMARZA DA ŞEHİT VE GAZİLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Program, 19 Eylül Pazartesi Günü Tomarza Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleşti. Programa,  Tomarza Kaymakam Vekili Murat Duru, İlçe Belediye Başkan Vekili Hüseyin Eker, İlçe Garnizon Komutan Kutay Bekleyen, İlçe Emniyet Amir Vekili Arefe Başer, gaziler, şehit yakınları ve çok sayıda kurum amirleri programa katılım yaptı. Program mozoleye çenek koyma, şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile program başladı. Tomarza Jandarma Karakolu personelinden Kıd.Üs.Çvş. Mithat Ast.Sb. günün anlam ve önemini belirten bir konuşmayı yaptı. Bu konuşmanın hemen ardından Kaymakam Murat Duru söz alarak Gazi ve Şehit yakınlarına kaymakamlığın kapılarının sonuna kadar açık olduğu belirterek sizin derdiniz bizim derdimiz dedi. Daha sonra gaziler ve şehitler haftası konulu şiir okundu. Programda böylelikle son bulmuş oldu. Programdan hemen sonra Tomarza Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanlığı tarafından gazilere, şehit yakınlarına ve programa katılanlara yemek ikramının ardından program son buldu.

09:46, 20.09.2016