Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tomarza Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtım çalışmalarını sürdürüyor.

Tomarza ilçesi, Pusatlı Mahallesi’nde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşımıza akülü araba yardımı yapıldı.. Başkan IŞIK, konuyla alakalı yaptığı konuşmada, ihtiyaç sahibi vatandaşlara Tomarza Belediyesi olarak ulaşmaya, yüzlerini güldürmeye devam edeceklerini söyledi. Belediyecilik, sadece rutin işleri yapmak değildir. Herkese ulaşmak, derdini sıkıntısını paylaşmaktır. Engelli vatandaşlarımızı görmezden gelip dışlanmasını değil, toplumun bir parçası olmasını istiyorum” şeklinde konuştu.
Tomarza Belediyesi olarak engelli vatandaşların yaşamla arasındaki engellerin kaldırmaya gayret ettiklerini de vurgulayan Başkan IŞIK, sosyal destek çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini kaydetti.

04:04, 08.09.2016