Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TOMARZA BELEDİYESİ; TOMARZA FEN LİSESİ BİNASINI, TOMARZA TAŞI İLE KAPLIYOR

TOMARZA BELEDİYESİ; TOMARZA FEN LİSESİ BİNASINI, TOMARZA TAŞI İLE KAPLIYOR

Tomarza İlçesinin eğitim üssü haline gelmesi için bu güne kadar elini taşın altına koyan isimlerin en başında gelen Tomarza Belediyesi ilçeye yeni kazandırılan Fen Lisesi Binasının etrafının Tomarza Taşı ile kaplanması için 3 Temmuz Çarşamba Günü ilk somut adımı attı.
            Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık ile yapılan görüşmelerde şu açıklamalarda bulundu; Tomarza İlçemizin bir eğitim üssü haline gelmesi için bizler Tomarza Belediyesi olarak bu güne kadar elimizden ne geliyorsa yaptık ve bundan sonrada yapmaya da devam edeceğiz. Bu bağlamda ilçeye yeni kazandırdığımız Fen Lisemize yakışır bir bina olması için dış cephesinin etrafını Tomarza Taşımızla kaplatmayı daha önceki günlerde dile getirmiştir. Gerekli etüt çalışmaları tamamlanmış olup işi uygulama aşamasına getirdik. Gerekli ihaleler yapmış olup ihaleyi ise Boyyap Yapı İnşaat almıştır. Kendilerine almış olduğu bu ihale hayırlı olması dileklerinde bulunuyorum. İşin resmi maliyeti 148.300,00 TL olarak belirlenmiştir. İhaleyi alan ilgili firma 90 gün içerisinde Fen Lisemizin tamamının etrafını Tomarza Taşı ile yapmakla mükelleftir. Tomarza Taşımız hem dayanıklı oluşu hem de göze güzel hitap etmesi için binanın etrafını Tomarza Taşı ile yaptırmayı uygun gördük. Yapılan bu hizmetin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı vesileler getirmesini temenni ediyorum dedi.

11:01, 03.08.2016