Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan IŞIK Futbol Okulunu Ziyaret Etti

Başkan IŞIK Futbol Okulunu Ziyaret Etti

Tomarza  Belediyesi Futbol Yaz Okulu  6-16 yaş arası çocuk ve gençler için, 25 Temmuz 2016 Pazartesi günü başladı.
Tomarza  Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK,  Açılan Belediye Yaz Futbol Okulu'nda çok sayıda çocuk ve gencin spor yapma olanağı bulacağını belirtti. Sporun, çocukların bedensel ve ruhsal gelişiminde büyük önemi bulunduğunu ifade eden Başkan IŞIK, "Yüzlerce çocuk ve gencimize spor yapma imkanı sunuyoruz. Böylece onların bedensel ve ruhsal gelişimlerine, sosyal yönden güçlenmelerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Spor yapan çocuklarımız kötü alışkanlıklardan da doğal olarak uzak duracaktır. Yüzlerce çocuğumuzun arasından, yetenekli olanların keşfedileceğinden, ümitliyim. Başkan IŞIK tüm öğrencilere futbol okulumuzun formasını hediye etti.
Tomarza  Belediyesi Yaz Futbol Okulu öğrencileri 15 Temmuz tarihin kara lekesi olan darbe girişimine ellerinde şanlı türk bayrağımızla DARBEYE HAYIR’ Ülkemizi bu vatan hainlerine bırakmayacağız her birimiz bir Seyit Onbaşı’yız ülkemiz için seve seve canımızı veririz,Tomarza Belediyesi Yaz Futbol Okulu minikleri demokrasimize sahip cıkacağız dediler. Başkan IŞIK öğrencilerin bu güzel davranışlarından dolayı teşekkür etti. Tomarza  Belediyesi Yaz Futbol Okulu hocaları eşliğinde öğrenciler antrenmana başladılar.

11:31, 27.07.2016