Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Kadir Gecesi

Kadir Gecesi

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK’ın Kadir Gecesi mesajı şöyle:
“Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olan ve bin aydan daha hayırlı kabul edilen Kadir Gecesi’ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan mübarekRamazanayında oruç tutarak, zekat vererek, Kur’an okuyarak, teravih namazlarını hep birlikte büyük bir coşkuyla eda ederek Kadir Gecesi’ne ulaştık.
Rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek gün ve geceler, günahlarımızın affı için çok ciddi fırsatlardır. Kalplerin arınması, gönüllerinaydınlanması ve huzurumuzun artması açısından Kadir Gecesi’ni en güzel şekilde değerlendirirken ülkemizdeki terörün bitmesi için; Filistin’de, Suriye’de, Arakan’da, Irak’ta, Doğu Türkistan’da ve dünyanın farklı coğrafyalarında zulüm altındaki Müslüman kardeşlerimizin feraha erişmesi için dua etmeyi unutmayalım.
Ellerin semaya açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı bu faziletli gecede, İslam dünyasında ve tüm dünyada yaşanan acıların son bulmasını, huzur ve mutluluğun artmasını temenni ediyorum.
Bu düşüncelerle tüm hemşerilerimin, ülkemizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik eder; gecenin tüm insanlığın barışına, kardeşliğine vesile olmasını dilerim.”

09:32, 01.07.2016