Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tomarza Belediyesi İhtiyaç Sahiplerini Unutmuyor

Tomarza Belediyesi İhtiyaç Sahiplerini Unutmuyor

Tomarza Belediyesi  Hayır Çarşısı Mağazasında yardımseverler ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor.
Tomarza  Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Hayır Çarşısı, kuruluşundan bu yana ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye Ramazan ayında da devam ediyor. Hayır Çarşısı Mağazası’na malzeme toplanması konusunda duyarlı mağaza, kişi ve derneklerde katkı vermeye devam ediyor. Mağazada toplanan çocuk, kadın ve erkek kıyafetleri, ayakkabı, vb. malzemeler ihtiyaç sahipleri ile buluşturuluyor.
         Bu konuda hayırsever İş adamı Bekir Ulaş Hayır Çarşımıza ayakkabı yardımında bulundu. Başkan IŞIK hayır sever iş adamımıza teşekkür ederek bu örnek davranışa tüm halkımızında duyarlı omasını istedi

09:52, 21.06.2016