Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tomarza Belediye Araç filosuna Yeni İş Makinası Kazandırdı

Tomarza Belediye Araç filosuna Yeni İş Makinası Kazandırdı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye hayırlı olsun ziyaretine giden Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık ve Tomarza Ak Parti İlçe Başkanı Davut Şahin, Bakan Özhaseki’nin yanından eli boş gelmedi.
Bakan Özhaseki, kendisini ziyarete gelen Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık ve Tomarza Ak Parti İlçe Başkanı Davut Şahin’in samimi duygularından dolayı teşekkür ederek “Daha Temiz Bir Türkiye” için Tomarza Belediyesine bir temizlik aracı daha hediye etti. Bakan Özhaseki, her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Tomarza halkına bu araç sadece küçük bir armağan olduğunu ve bu armağanların devamının fazlası ile geleceğini dile getirerek Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık ve Tomarza Ak Parti İlçe Başkanı Davut Şahin’in aracılığı ile tüm Tomarza Halkına selamlarını iletti.
Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık ve Tomarza Ak Parti İlçe Başkanı Davut Şahin bizlerin eli boş göndermeyen daha Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye teşekkür ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

10:29, 06.06.2016